Не обходимося ми восени,зимою і весною без хрону.Адже він дуже корисний для нашого організму. Подаємо як до мясних страв,так і до супу,борщу.Він нагулює апетит ,що може викликати целлюлит
Хрін копаємо ранньою весною або восени, чистимо і кладемо в морозильну камеру.Тоді заморожений перекручуємо на мясорубці,кладемо в баночку, добавляємо сік сирого столового буряка,оцет,цукор і сіль.Закриваємо поліетиленовою кришечкою і зберігаемо в холодильнику.
Дуже смачну (не варену приправу до мясних страв ми робимо так: хрін,помідори (або томатний сік),перець солодкий (все за смаком) перекручуємо на мясорубці,добавляємо сіль,перець мелений.
Куряче філе вимити,обсушити паперовою серветкою,порізати на шматки та перекрутити через мясорубку Рідину з кукурудзи відцідити. Овочі та зелень помити,обсушити.Цибулю і помідорі порізати дрібними кубиками. Уперців зрізати верхню частину разом з плодоніжкою.Насіння видалити. Зєднати курячий фарш з кукурудзею,цибулею та помідорами,добре перемішати,посолити,поперчити.Отриманим фаршем наповнити перчинки з гіркою. Збризнути кожну перчинку олією.Поставити перчини в форму для запікання. Влити 0.5 стакана горячої води.Запікати в духовці 30-40 хвилин при 180 градусах